Una piedra en el camino me enseñó que mi destino era rodar y rodar.
También me dijo un arriero que no hay que llegar primero, pero hay que saber llegar.
Con dinero y sin dinero hago siempre lo que quiero y mi palabra es la ley (això només pels savis).

Cap de setmana molt intens, amb un principi dubitatiu, però que ha acabat amb molt bé.

El vam començar viatjant a Santpedor amb els nervis normals dels debutants; entràvem en una nova aventura i ho havíem de jugar tot a un cara o creu en dos dies. El principi va ser decebedor: mal començament de partit amb un nul control del rebot (vam perdre fins a 25 en defensa), moltes passades dolentes (25 pèrdues fruït de falta d'intensitat nostra i molta bona feina dels contraris) i l'eficàcia anotadora a la que estem acostumats. El partit va acabar 53 -52 i els parcials (18-11, 6-15, 13-11, 16-15) indiquen una bona reacció nostra al segon període però insuficient la resta de quarts per guanyar el partit. Tornem a casa amb derrota però sabent què hem fet malament, i si coneixes els teus errors els pots corregir.

El dia següent sabem que ens ho juguem tot a un partit però, no sé què doneu de menjar als vostres, que com ens tenen acostumats no van tornar a fallar.

Sortida concentrats, arreglant els problemes del primer partit 27-11 al primer quart, el que ens dóna tranquil·litat pel que queda de partit i farà que els jugadors no juguin amb l'ansietat del primer partit. Al segon quart una mica més del mateix; parcial de 22-8 per anar a la mitja part amb 49-19 el partit tancat i la segona part de tràmit,21-16 i 10-14 per acabar el partit 80-49.
Res més, només felicitar als jugadors per l'aconseguit i tenim un any per endavant per patir i aprendre.

P.D.: aquests nens sembla que van tenir bons entrenadors en el passat.

Fotografies: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.