Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 65 – Soldatal-Cb Campdevànol 55

Bàsquet Vilafant – 65 – Pere (21), Sergi (11), Brun (1), Àngel (5), Jordi (8) – cinc inicial – Casteys (2), Adrià (4), Paulí (2), Pau Capel (-), Aleix (-), Manel (7) i Marc (4). 11/19 T1, 21/46 T2, 4/26 T3, 4 Triples, Pere, Sergi , Jordi i Manel. 36 Rebots (Sergi 10), 26 Def (Sergi 7), 10 Of (Sergi 3), 13 As (Pere i Sergi 3), 63 val (Pere 28), 18 Faltes, Cap Eliminat

Soldatal-Cb Campdevànol – 55 – Perez (-), Antúnez (6), Chouib (1), Sala (18) i Carpintero (2) – cinc inicial – Exposito (12), Gallomi (-), Muñoz (8), Comellas (4) i Ajaha (4) . 11/26 T1, 22/51 T2, 0/7 T3, Cap Triple. 50 Rebots (Sala 13), 35 Def (Sala 9), 15 Of (Sala i Chouib 4), 8 As (Expósito 3), 46 Val (Sala 31), 22 Faltes, 1 Eliminat, Pérez al 35’ per 2 Antiesportives.

Parcials: 7-21, 26-6 (33-27), 15-13 (48-40), 17-15 (65-55)

Nova victòria a casa, davant uns 50 espectadors, en un partit trist, pel joc mostrat durant bona part del partit, pel rival i per la lesió d’en Quirze. Això sí, falta una victòria per l’ascens.

Primer quart vergonyós, lamentable, indigne d’un equip que està fent una temporada excepcional i que és a un pas d’assolir l’objectiu marcat. 10 jugadors han participat ens aquests primers 10’ i cap ha defensat i només el júnior (l’Àngel) ha intentat ser agressiu en atac. El parcial devastador, -14.

Al segon quart, canvi de defensa, pressió 1-3-1 mitja pista i el rival és incapaç de superar-la, tot i això som incapaços d'anotar en continues situacions d’avantatge i al 16’ encara perdem 18-26, i allà canvia el partit. Entra en Manel i, a n’en Pere que era l’únic capaç d’anotar fins llavors, se li suma, ell i en Sergi. El parcial en 4’ fins al descans és de 15-1, +6 al descans.

El treball dura fins al 27’ (44-29) però ja no ens queda físic i hem de deixar la 1-3-1. Tornen a aparèixer actituds egoistes i jugadors sense actitud fins a tornar a posar al rival dins el partit, 52-48 al 32’. Torna a sortir en Manel i tanquem el partit (parcial de 12-2 en 4’). Entremig, lesió greu d’en Quirze que diu adéu al que queda de temporada.

Cal un darrer esforç, només 4 partits, tocats per les lesions, pel cansament de la temporada, però el premi és massa maco per no acabar com ens mereixem.