Sènior femení: CB Salt C 54 - B.Vilafant 48

B.Vilafant: Paula (2), Laura (2), Elena (9), Ruth (8), Mireia, Mimo (2), Marta (8), Gio (8), Eva, Ari (7) i Maria (2).
T.Ll: 7/19 3 triples (Gio, Marta i Ruth) 29 Faltes. Eliminades Ari i Elena.

CB Salt C: Gonzàlez (4), Casals (2), Troyano (12), Salvador (10), Ferragut (6), Gonzàlez (9), Sabali (5) i May (6).
T.Ll: 21/39 3 triples (Gonzalez, Salvador i Sabali). 21 Faltes.

Parcials: 10-7, 20-13, 11-18, 13-10

El pitjor partit de la temporada

I això que hem començat amb les sensacions del darrer partit: primers 2’ ens posem 2-7, jugant bé, i els següents 3’ podíem haver ampliat clarament la diferència si haguéssim tingut una mica encert. Defensàvem i atacàvem bé. Però a partir aquí hem desaparegut. Cap més punt al primer quart i no anotem de nou fins al minut 2 del segon quart. En aquest segon quart als primers 6’ rebem un parcial de 16-2 (17 a baix).

Els motius: la seva defensa és molt més intensa, no agressiva, amb la qual cosa hem deixat de pensar, només botem, tirem de fora sense pensar, perdem boles i, si s'afegeix un arbitratge desconcertant, tenim el resultat.

A partir aquí canviem la defensa i dóna els seus fruits: parcial de 0-10 per entrar al partir en 2’ inspiració ofensiva. Marxem al descans -10.

Al descans soms conscients dels errors i sembla que poc a poc els corregim. Amb molt esforç, faltant 2’ pel final del tercer quart ens posem a 3 i ja no anoten més fins al final del quart, però nosaltres no ho aprofitem perquè fem 1/6 tirs lliures i fallem entrades soles.

I el darrer quart aconseguim el que sembla impossible, posar-nos per davant, el Salt està grogui, però enlloc de rematar-lo, li donem vida amb errors de premini, perdem per faltes les dues bases, i acabem perdent de 6.

Esperem haver après la lliçó de com s’ha atacar aquesta defensa i com xiulen els àrbitres de segona. Desitjar que la lesió de la jugadora núm.15 del Salt no sigui tant greu com semblava.

Que les mones i els bunyols us aprofitin !!!!