Mini femení: CB Sant Feliu 61 - Bàsquet Vilafant 2002 44

Han jugat: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Carla Quintana, Èlia, Clara, Carola

Parcials: 6-9, 11-2, 5-1, 10-2, 9-6, 4-6, 10-9, 6-9.

Partit jugat contra el tercer millor equip de la competició. Un partit que a casa va ser molt igualat.

En aquest cas hem començat jugant bé, almenys en el primer quart, ja que en els tres quarts següents hem desaparegut totalment amb un parcial de 26-5 en contra. La falta de concentració a l'hora de col·locar-nos en defensa i l'escàs interès a tancar el rebot han permès aquests 26 punts. Per contra, l'atac ha estat molt bé però sense gaire encert.

A partir del descans hem millorat molt, especialment en la defensa perquè en atac hem continuat fallant molt.

Tot i aquells tres quarts pèssims ens anem a casa contents perquè moltes jugadores han donat una passa endavant ara que tenim baixes sensibles.