Cadet masculí Interterritorial: UB Sant Adrià 43 - B.Vilafant 73

UB Sant Adrià  43: Sola (2), Agut (5), Martinez, Carrasco (2), Hormido, Causanas (9), Clariana(5), Sanz, Catalan (6), Amor (6), Arques (6). Tirs lliures 4/12. Triples.- 1 Clariana.

B.Vilafant 73: Arnau (12), Lluc (7), Martí P.(8), Guillem P.(7), Guillem C.(6), Andreu (11), Sergi (5), Kike, Martí D. (3), Pau(14). Tirs lliures 12/25. Triples 5 .- Guillem C., Guillem P., Martí D., Pau, Sergi. Rebots 51. Defensius 28 (9 Palol) Ofensius 23 (6 Pons).

Parcials: 11-15, 8-19, 10-24, 14-15.

Últim partit abans de les festes. L'important era guanyar, i que tothom pogués participar. Objectius complerts: victòria i un joc d'atac molt repartit, amb molta participació de tots els jugadors.

Ens va costar entrar en el partit, però en el segon i tercer quart vam poder imposar el nostre ritme i marxar en el marcador. En atac no vam parar de córrer en tot el partit, fet que ens va permetre anotar amb més facilitat. Per primer cop vam fer 5 triples (de cinc jugadors diferents).
En defensa, vam provar coses noves, amb més o menys èxit. En general no vam baixar els braços, però seguim patint en l'1x1 quan defensem en individual.

Felicitats per la victòria. Descanseu molt que tenim un torneig molt divertit per endavant. Moltes gràcies als pares per la petita celebració que vam fer, enmig d'una trobada Manga ;)

PD: en aquest equip encara hem d'entendre que som això "un equip". En un equip hi ha moments per tots, no sempre ha de ser el "meu" moment. Hauríem de ser una mica menys egoistes (per sort dins de l'equip en tenim algun exemple).